Livrare rapidă în 24h

Livrare rapidă
93% din comenzi se livrează a doua zi

Livrare gratuită

Livrare gratuită
Transport gratuit începând de la 199 lei

Magazin de încredere

Magazin de încredere
5,0 ⭐⭐⭐⭐⭐️ conform recenziilor Google

Martie 2024

Suntem încântați să vă prezentăm un raport scurt despre proiectul nostru recent, sprijinit de Vegamax, care evidențiază angajamentul nostru față de conservarea naturii și biodiversitate.

Sumarul finanțării: Proiectul nostru a fost sprijinit cu o sumă totală de 13,949 lei, echivalentul a aproximativ 2,790 euro. Această finanțare a fost utilizată pentru crearea unei noi păduri pe o suprafață de 3,000 metri pătrați, ajungând astfel în total la 4.500 metri pătrați, realizată astfel:

  1. Plantarea forestieră: Am plantat 700 de puieți, inclusiv 600 de stejari pedunculați și 100 de arțari de munte, pe o suprafață de 1,400 metri pătrați.
  2. Regenerarea naturală asistată: Pe o suprafață de 1,600 metri pătrați, am susținut regenerarea naturală prin rărirea vegetației, pentru a permite puieților de copaci să primească lumina necesară sub arbuști. În acest scop, am eliminat, de asemenea, plantele de tip liană și speciile invazive. Pe aceeași suprafață, am semănat aproximativ 1,000 de semințe de cireș și 500 de ghinde, sub stratul existent de arbuști.

Importanța biodiversității: Zona de arbuști preexistentă pe teren joacă un rol crucial în susținerea biodiversității. Aceasta oferă habitat și hrană pentru numeroase specii de păsări și mamifere mici, precum și pentru insectele polenizatoare și albine, care beneficiază de primele surse de hrană după lunile lungi de iarnă. Această hrană timpurie este vitală pentru supraviețuirea lor.

Observații despre floră: Albinele au început deja să colecteze polen de la alun, salcie, măceș și păducel, care urmează să înflorească. De remarcat este faptul că, în timp ce inițiativa “10 milioane de arbori” a cumpărat 500 de puieți de păducel, trandafir sălbatic și ceai de munte pentru plantare, doctrina forestieră românească încă promovează eliminarea completă a vegetației considerate “inutile” înainte de plantare. Acesta este un motiv pentru care sprijinul VegaMax este atât de important pentru, permițând să ne concentrăm pe conservarea biodiversității.

Vă mulțumim sincer pentru sprijinul continuu!

Martie 2023

În primele două săptămâni ale lunii martie 2023, proiectul nostru “Pădurea VegaMax” a devenit o realitate. În urma unei munci de echipă susținute și a unui plan bine pus la punct, am reușit să plantăm primii 1500 metri pătrați de pădure în apropierea comunei Dârjiu, Harghita. Suntem foarte bucuroși că am contribuit la protejarea mediului și la creșterea numărului de spații verzi din zonă.

Pădurea va contribui la reglarea climei, la purificarea aerului și a apei din zonă, ceea ce este cu siguranță un lucru deosebit de important în lumea agitată în care trăim astăzi.

Deci, mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect, de la echipa noastră dedicată, la clienții fenomenali și sponsorii noștri, și, desigur, tuturor voluntarilor care au lucrat cu noi pentru a face acest proiect posibil. Dacă ați dorit să vedeți un exemplu bun de cum se poate face o schimbare pozitivă în lume, atunci Pădurea VegaMax este exact asta! Suntem foarte mândri! 😊

Și ca să vedeți despre ce este vorba mai exact:

🌟 Every hero needs a break 🦸

Anul acesta pornit în forță: am livrat deja mii de comenzi și am plantat 3000 de mp de pădure, iar acum echipa noastră își ia un bine meritat concediu între 17 și 27 Mai. 🏖️

Ne încărcăm bateriile pentru a reveni mai verzi și mai energici! Comenzile vor fi expediate pe 28 Mai. Până atunci, mulțumim pentru înțelegere și pentru că ne susții în misiunea noastră! 🌍💚

VegaMax România
0
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎnapoi în magazin
    []