Livrare rapidă în 24h

Livrare rapidă
93% din comenzi se livrează a doua zi

Livrare gratuită

Livrare gratuită
Transport gratuit începând de la 199 lei

Magazin de încredere

Magazin de încredere
5,0 ⭐⭐⭐⭐⭐️ conform recenziilor Google

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

E NORMAL SĂ AI ÎNTREBĂRI. AICI GĂSEȘTI RĂSPUNSURILE.

Ai făcut o comandă și nu ai fost încă contactat?

Programul nostru este de luni până vineri între orele 8-13 precum și de luni până joi între orele 14-16. Dacă ai plasat comanda în acest interval și au trecut 24 de ore lucrătoare fără să fi contactat de noi, te rugăm să iei legătura cu noi telefonic: 0371-78.58.64.

Comanda ta a ajuns dar cu lipse, scurgeri sau alte probleme?

Te rugăm să ai în vedere cele descrise în termenele și condițiile noastre aici. Cu toate acestea, te rugăm să iei legătura cu noi, să verificăm, cum te putem ajuta.

Costul transportului este 20 RON. Livrarea este gratuită dacă valoarea comenzii depășește suma de 199 RON.

Comenzile plasate și confirmate în intervalul luni – joi, până în ora 15:00 sunt livrate în termen de 24-48 de ore. Comenzile plasate vineri până la ora 12:00 se vor livra ori sâmbătă, dacă se cere de client și dacă există posibilitatea de a livra sâmbătă în localitatea de destinație, ori luni. Comenzile care sunt plasate vinerea după ora 12:00, sâmbătă sau duminică, se vor expedia luni și se vor livra marți. 

Mai multe detalii despre livrare, plăți și returnare poți afla aici.

Produsele Oatly și Sproud sunt importate din Suedia. Produsele Alpro sunt din România sau sunt importate din UE. 

Nu, produsele Oatly vândute în Europa nu sunt fără gluten. Putem garanta că produsele Oatly conțin mai puțin de 100 ppm (mg / kg produs) gluten din grâu, secară și orz. Acest lucru este comparabil cu produsele care pot fi etichetate „Gluten foarte scăzut” și cărora li se permite să conțină maximum 100 ppm gluten.

Absolut! Produsele Oatly sunt 100% vegetale.

Zahărul din băuturile de ovăz Oatly este produs în timpul procesului de producție enzimatică. Practic, folosim enzime naturale pentru a descompune amidonul din ovăz în zahăr simplu, cum ar fi maltoza, similar cu modul în care corpul uman folosește enzimele pentru a descompune amidonul în zaharuri în timpul digestiei.

Ovăzul este cultivat în Suedia și Olanda (pentru SUA este cultivat în SUA). Se folosește ovăz de proveniență locală în producția proprie. Dacă vizitați pagina de web a producătorului oatly.com și intrați în meniul – Produsele noastre, puteți vedea de unde este obținut fiecare dintre ingredientele noastre dând clic pe butonul „de unde provine”.

Nu. Toate produsele Oatly sunt fără zahăr adăugat și fără îndulcitori artificiali. Nu conțin chimicale, sunt 100% naturale. Zahărul din băuturile Oatly provine din procesul de producție enzimatic.

Suntem conștienți că, așa cum oamenii sunt de toate felurile, așa sunt și gusturile lor. Lumea e mare și fiecare ne putem găsi locul. De aceea în oferta VegaMax găsiți de toate, de la Oatly, prin Sproud, până la Alpro.

Băuturile din plante tip ”Barista” conțin ingrediente – de exemplu uleiul din floarea soarelui – ce ajută la spumarea lor. 

VegaMax România
0
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎnapoi în magazin
    []