X

GDPR - politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Regulamentului nr. 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a directive 95/46/CE, S.C. VegaMax S.R.L., cu sediul în mun. Miercurea Ciuc, str. Kőrösi Csoma Sándor nr 2, jud. Harghita, în calitate de operator de date cu caracter personal, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o altă persoană.

A. Categoriile de date prelucrate în caz de comandă fără înregistrare pe pagina web www.vegamax.ro:

  • nume și prenume (obligatoriu)
  • CNP (opțional)
  • adresa de email (obligatoriu)
  • număr de telefon (obligatoriu)
  • adresa de facturare (obligatoriu) – stradă, nr., localitate, județ, țara
  • adresa de livrare (obligatoriu) – stradă, nr., localitate, județ, țara
  • în caz de comandă cu plata cu cardul – datele prelucrate de terța parte (payu, euplatesc, ccbill, paypal)

B. Categoriile de date prelucrate în caz de comandă după înregistrare pe pagina web www.vegamax.ro:

  • nume și prenume (obligatoriu)
  • adresa de email (obligatoriu)
  • CNP (opțional)
  • data nașterii (opțional)
  • parolă (obligatoriu)
  • prin Facebook, Google respectiv Apple ni se transmit numele și adresa de email

În cazul înregistrării prin contul tău Facebook, Google sau Apple, poți consulta politicile de confidențialitate Facebook, Google sau Apple.

Colectăm și prelucrăm prin utilizarea cookie-urilor anumite informații cu privire la comportamentul tău în timpul vizitării paginii noastre web, pentru a-ți ușura procesul de comandă al produselor comercializate de noi.

Scopul colectării datelor este:

  • informarea utilizatorilor / clienților (Cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe vegamax.ro;
  • informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor (preluare comenzi, expediere, facturare, livrare cât mai rapidă, soluționarea anulărilor sau problemelor referitoare la comandă sau livrare, returnarea produselor, rambursarea contravalorii produselor);
  • în vederea executării unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înaintea încheierii unui contract;
  • marketing și publicitate (doar în cazul persoanelor care acceptă acest lucru în mod expres și neechivoc);
  • în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine lui S.C. VegaMax S.R.L., în calitate de operator.

Ești obligat(ă) să furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru a procesa și livra comenzile tale. Refuzul tău determină imposibilitatea de livrare.

Prelucrarea datelor personale în scop de marketing se va face doar după bifarea căsuței corespunzătoare de către tine “SUNT DE ACORD/ACCEPT” sau “NU SUNT DE ACORD/NU ACCEPT” prelucrarea datelor și primirea newsletter-elor și a ofertelor personalizate.

Măsuri tehnice și organizatorice de securitate:

  • Datele sunt păstrate electronic, în formă criptată AES, în baza de date MySQL;
  • Se asigurară numai acces autorizat la date, se verifică corectitudinea datelor și recuperarea datelor în caz că apar probleme;
  • Actele pe suport de hârtie sunt arhivate conform prevederilor legale în vigoare;
  • Sediul este protejat cu sisteme de alarmă și camere video;
  • Accesul în sediu și în punctele de lucru și supravegherea vizitatorilor este controlată;
  • Ținerea în siguranță a echipamentelor IT, în special a dispozitivelor mobile (laptopuri, tablete și telefoane mobile);
  • Sistemele care prelucrează date personale sunt sigure;
  • Site-urile proprii și a alte servicii online sau aplicații sunt sigure, se interzice descărcarea de programe neautorizate;
  • Pregătirea adecvată a salariaților;
  • În cazul încălcării securității datelor, precum și în cazul oricărui incident care are ca efect încălcarea securității datelor, operatorul va notifica autoritatea pentru protecția datelor în termen de 72 ore, precum și persoana vizată în cel mai scurt timp.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: împuternicitul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal din cadrul S.C. VegaMax S.R.L., respectiv operatorul de vânzări prin telefon și departamentul de logistică, societatea de curierat rapid, care asigură livrarea comenzilor și autoritățile fiscale. Informațiile tale cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Datele tale vor fi păstrate cât timp ai cont pe pagina noastră de web. Unele informații vor fi păstrate și ulterior închiderii contului, în situația în care legislația ne impune.

Conform Regulamentului 679/2016, beneficiezi de dreptul de acces la datele furnizate, de dreptul de rectificare, de dreptul la restricționarea prelucrării, de dreptul la portabilitatea datelor. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc şi să soliciţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, precum și pentru orice întrebare referitoare la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, te poți adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la responsabilul pentru protecția datelor (DPO) numit la nivelul S.C. VegaMax S.R.L., adresa de corespondență în Miercurea Ciuc, str. Kőrösi Csoma Sándor nr. 2, județul Harghita sau la adresa de email dpo@vegamax.ro.

Poți de asemenea să contactezi autoritatea de supraveghere: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania +40.318.059.211 +40.318.059.212 www.dataprotection.ro

Dacă unele din datele tale sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil.

VegaMax România
0
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎnapoi în magazin
    []