09 MART.

De unde știi că ai făcut ceva important? Ajungi în știrile naționale:

Primul pas către o Românie mai verde – ✔️
Astăzi, 21 martie, sărbătorim Ziua Pădurii, o ocazie specială de a aprecia natura și de a conștientiza importanța pădurilor în viața noastră.

Cu atât mai specială, pentru că avem clienți minunați ca voi! We. Love. You! ❤️

De Ziua Mondială a Pădurii, suntem mândri să anunțăm că am plantat primii 1500 de metri pătrați de pădure în apropierea comunei Dârjiu, Harghita. Aceasta este o realizare fantastică pentru noi și pentru voi, clienții noștri, care ne-ați sprijinit prin comenzi și donații pentru pădurea VegaMax .

Repetăm (pentru cei care se holbează ca bărbații după femei): VegaMax a venit cu o inițiativă inovatoare care îmbină afacerile cu protecția mediului înconjurător, în parteneriat cu FundAForest.eu. Țelul nostru este să plantăm cât mai repede posibil 10.000 de metri pătrați de pădure, deci încă avem mult de lucru! Aici e locul pentru puțin marketing: dacă vrei să contribui și mai mult,  dă cu degetul (sau click cu mouse-ul) aici.

Dacă vrei să simți mândria pe care o avem noi, citește aici:

https://click.ro/lifestyle/advertoriale/romania-devine-mai-verde-povestea-unei-companii-2251865.html

Acum închide ochii, inspiră adânc și simte mândria și tu, pentru că ai făcut parte din această realizare!

Suntem conștienți în ceea ce privește mâncarea, laptele … scuze… băuturile vegane și mediul înconjurător, la fel ca voi. Suntem conștienți că putem face lucrurile să fie mai bine. Și am făcut!

Un metru pătrat. Și încă unul. Pași mici, care cu timpul se adună… o companie mică care vinde produse vegane și plantează pădure.