X

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

E NORMAL SĂ AI ÎNTREBĂRI. AICI GĂSEȘTI RĂSPUNSURILE.

Ai făcut o comandă și nu ai fost încă contactat?

Programul nostru este de luni până vineri între orele 8-13 precum și de luni până joi între orele 14-16. Dacă ai plasat comanda în acest interval și au trecut 24 de ore lucrătoare fără să fi contactat de noi, te rugăm să iei legătura cu noi telefonic: 0371-78.58.64.

Comanda ta a ajuns dar cu lipse, scurgeri sau alte probleme?

Te rugăm să ai în vedere cele descrise în termenele și condițiile noastre aici. Cu toate acestea, te rugăm să iei legătura cu noi, să verificăm, cum te putem ajuta.

Costul transportului este 16 RON. Livrarea este gratuită dacă valoarea comenzii depășește suma de 150 RON.

Comenzile plasate și confirmate în intervalul luni – joi, până în ora 15:00 sunt livrate în termen de 24-48 de ore. Comenzile plasate vineri până la ora 12:00 se vor livra ori sâmbătă, dacă se cere de client și dacă există posibilitatea de a livra sâmbătă în localitatea de destinație, ori luni. Comenzile care sunt plasate vinerea după ora 12:00, sâmbătă sau duminică, se vor expedia luni și se vor livra marți. 

Mai multe detalii despre livrare, plăți și returnare poți afla aici.

Produsele Oatly sunt importate din Suedia.

Nu în Europa și Asia. Putem garanta că produsele Oatly conțin mai puțin de 100 ppm (mg / kg produs) gluten din grâu, secară și orz. Acest lucru este comparabil cu produsele care pot fi etichetate „Gluten foarte scăzut” și cărora li se permite să conțină maximum 100 ppm gluten.

Produsele noastre din SUA sunt fabricate din ovăz certificat fără gluten și sunt etichetate corespunzător.

Nu. Oatly prelucrează exclusiv ovăzul de cea mai înaltă calitate. Nu avem lapte de migdale, lapte de soia, lapte de cocos și nici lapte de orez. 

Absolut! Produsele Oatly sunt 100% vegetale.

Zahărul din băuturile de ovăz Oatly este produs în timpul procesului de producție enzimatică. Practic, folosim enzime naturale pentru a descompune amidonul din ovăz în zahăr simplu, cum ar fi maltoza, similar cu modul în care corpul uman folosește enzimele pentru a descompune amidonul în zaharuri în timpul digestiei.

Ovăzul este cultivat în Suedia și Olanda (pentru SUA este cultivat în SUA). Folosim ovăz de proveniență locală în producția noastră. Dacă vizitați pagina de web a producătorului oatly.com și intrați în meniul – produsele noastre, puteți vedea de unde este obținut fiecare dintre ingredientele noastre dând clic pe butonul „de unde provine”.

Nu. Toate produsele Oatly sunt fără zahăr adăugat și fără îndulcitori artificiali. Nu conțin chimicale, sunt 100% naturale. Zahărul din băuturile Oatly provine din procesul de producție enzimatic.

Noi credem că Oatly nu poate fi comparat cu alte mărci, dar suntem conștienți că, așa cum oamenii sunt de toate felurile, așa sunt și gusturile lor. Lumea e mare și fiecare ne putem găsi locul.

Oatly BIO este fabricat exclusiv din ovăz organic și nu conține altceva decât apă, ovăz și puțină sare de mare.

Oatly Barista nu este fabricat exclusiv din ovăz organic, însă este îmbogățit cu vitamine și agenți naturali care-i acordă proprietăți de spumare peste medie.

VegaMax România
[]